Vacatures

werken zonder diploma, kan dat?

Je vraagt je misschien af of je zonder een afgeronde opleiding wel ergens aan de slag kunt gaan. Natuurlijk, bij Werktijd Uitzendburo kan dat!  

Niet iedereen heeft zijn of haar opleiding afgerond of misschien ben je er wel nooit aan begonnen en heb je geen diploma op zak. Een baan zonder diploma is absoluut mogelijk, maar wat voor vacatures zijn er dan zonder diploma? Tussen ons vacatureaanbod staat vast en zeker iets geschikts voor jou!

 

Vacatures zonder diploma:

19 resultaten gevonden

Voorbeelden van banen zonder diploma kunnen bijvoorbeeld zijn:


 • Aanpakker in de bouw
 • Administratief medewerker
 • Horecamedewerker
 • Industrieel reiniger
 • Inpakker
 • Interieurverzorger
 • Magazijnmedewerker
 • Productiemedewerker
 • Schoonmaakmedewerker

Naast deze functies zijn er altijd meer mogelijkheden! Neem voor het actuele aanbod contact op met een van onze intercedenten om goed betaald werk te vinden zonder diploma.

Onze functies om te werken in Friesland zonder diploma zijn onder andere in: Akkrum, Balk, Beetsterzwaag, Bolsward, Buitenpost, Damwoude, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Grou, Harkema, Harlingen, Heerenveen, Jirnsum, Joure, Kollum, Koudum, Leeuwarden, Lemmer, Meppel, Sint Nicolaasga, Sneek, Sumar, Surhuisterveen, Suwald, Wijnjewoude, Wolvega en Zwaagwesteinde.

Waarom kiezen voor Werktijd Uitzendburo?

Bij Werktijd vinden wij plezier hebben in je baan een belangrijke factor om succesvol te kunnen zijn. Persoonlijkheid staat hierbij voorop. Bij ons ben je geen nummer, maar echt jezelf! Mocht je tegen iets aanlopen, wij zijn er altijd (24/7) voor jou! Naast onze persoonlijke aandacht en oog voor elkaar hebben wij ook verschillende gratis trainingen om jezelf uit te dagen. Lees hieronder meer over de opties.

Sales Academie                                                      

Horecatraining

Naast onze trainingen hebben wij ook een jobcoach in huis. Deze biedt ondersteuning waar mogelijk. Mocht jij tegen problemen aanlopen op financieel of persoonlijk vlak dan zijn wij er ook voor jou! Dus ervaar jij stress omtrent je financiële situatie en weerhoudt dit je misschien om te switchen van baan? Geef het bij ons aan en samen zoeken we naar de best betaalde banen zonder diploma. Want wij geloven in het versterken van jouw kracht!

Maar hoe vind ik dan werk zonder diploma?

Allereerst is het belangrijk om voor jezelf te bepalen wat je echt wilt, er zijn namelijk genoeg leuke banen zonder opleiding! Vind bij ons goed betaalde banen zonder diploma.

Wil jij een goed betaalde baan, vind jij werksfeer belangrijk, wil jij snel werk vinden of vind je solliciteren enorm eng? Onze intercedenten kunnen je daarbij helpen. Ga samen met hen eens een gesprek aan over jouw interesses en voorkeuren. Aan de hand van jouw vereisten kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte baan zonder opleiding. Ook hebben wij op onze website een zoekfunctie beschikbaar. Zoek op functie, locatie of voor een fulltime of parttime baan zonder diploma.

Mogelijkheden

De zoektocht naar die ideale droombanen zonder opleiding kan soms lang duren, maar als je eenmaal op je plek zit en het bevalt goed dan zijn er nog talloze opties. Zo bieden wij interne opleidingsmogelijkheden aan met onze salesacademie of horecatraining.

Ook kan een werkgever een opleidingsbeleid hebben met interne scholing. Mocht jij dus willen doorgroeien dan zijn er volop kansen voor jou binnen ons uitzendbureau!

Helaas kan het voorkomen dat je via ons aan de slag gaat en het totaal niet bevalt. Dat is geen enkel probleem! Ook dan gaan we samen op zoek naar iets anders. Heb je eerst in de bouw gewerkt zonder diploma, maar wil je kijken of de horeca meer te bieden heeft voor jou? Ook zonder ervaring of diploma is dit mogelijk. Dat is het voordeel van een uitzendbureau! 

Resultaat verfijnen

1 vacature gevonden.
 • Trefwoord(en)

 • Branche/sector

 • Uren per week

 • Locatie

Reset filters
Direct contact via WhatsApp