uitzendbureau Heerenveen

Werktijd: uitzendbureau in Heerenveen

Hét uitzendbureau in Heerenveen

 
Buitengewoon gewoon: dat is waar Werktijd voor staat! Buitengewoon vanwege onze brede kennis en royale aanbod. Gewoon omdat we dat nu eenmaal zijn én zijn gebleven. In onze werkwijze worden wij gedreven door een flinke portie Fryske nuchterheid; hard werken en met beide benen op de grond!  

Uitzendbureau Werktijd is in 2001 opgericht door 2 Friezinnen en wij zijn actief op de arbeidsmarkt in Noord Holland met uitzendbureaus voor Groningen, uitzendbureaus voor Friesland en uitzendbureau voor Drenthe.

Uitzendbureau Heerenveen

We hebben inmiddels een uitzendbureau in Heerenveen, een uitzendbureau in Sneek, een uitzendbureau in Buitenpost en een uitzendbureau in Wolvega.

Adres van locatie uitzendbureau Heerenveen

Het Meer 58a 
8448 GK Heerenveen 
Telefoon: (0513) 654 142 
Fax: (0513) 626 360 
heerenveen@werktijdbv.nl

Vacatures Werktijd uitzendbureau Heerenveen

We hebben altijd een ruim aanbod vacatures. Als uitzendbureau vinden wij het belangrijk om je te helpen bij het vinden van de juiste baan voor jou. Neem snel een kijkje op onze pagina met actuele vacatures.

Inschrijven Werktijd Uitzendbureau Heerenveen

Bij uitzendbureau Heerenveen kan je je ook gemakkelijk inschrijven. We kunnen dan zelf actief aan de slag gaan om een baan voor jou te vinden. 

Waarom Werktijd Uitzendburo?

Mensen staan bij ons centraal. Klant of werkzoekend, zij zijn het die onze organisatie maken. Geen nummer of gehaast maar echt aandacht voor elkaar. We houden van ons werk en onze passie delen wij daarom graag met onze opdrachtgevers en medewerkers!

  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Persoonlijk contact met al onze partners
  • Een betrouwbare partij
  • Eerlijkheid en overleg voorop

Kortom: hét uitzendbureau voor Friesland, Groningen en Drenthe. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en in het bezit van alle noodzakelijke certificaten en keurmerken.

Direct contact via WhatsApp