Werken-via-Werktijd

voordelen werken via een uitzendbureau

Werken via een uitzendbureau, moet je dat wel doen en willen? In dit artikel nemen we je mee in de vooroordelen en voordelen van werken via een uitzendbureau. Want het is eigenlijk hartstikke fijn om via een uitzendbureau aan de slag te gaan!

Taken uitzendbureau

Als uitzendbureau vormen wij de verbinding tussen een potentiële werkgever en een uitzendkracht. Door onze verschillende lijntjes hebben wij verschillende leuke contacten met bedrijven, waarbij er altijd een goede match tussen jou en het bedrijf gezocht wordt.

 

Vooroordelen over uitzendbureaus ontkracht

Hieronder de meest gehoorde vooroordelen over uitzendbureaus op een rijtje én ontkracht:

1.       Je bent een nummertje

Bij ons ben je niet één van de zovelen, ook al hebben wij wel verschillende uitzendkrachten aan het werk natuurlijk. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, wij willen graag weten wie voor ons werkt. Zo krijg je bijvoorbeeld met je verjaardag een verjaardagskaart, ontvang je een kerstpakket en hebben we regelmatig contact met je.

2.       Het salaris via een uitzendbureau ligt lager

Dit is ook niet zo. Een salaris wordt namelijk via een cao vastgesteld, welke voor vaste medewerkers en uitzendkrachten gelijk is. Dit is verplicht volgens de Nederlandse wet. Er wordt dus geen onderscheid gemaakt hierin!

3.       Vacatures zijn alleen voor lager opgeleiden

Een uitzendbureau heeft vacatures op verschillend niveau. Zo zijn er vacatures met een bepaalde ervaring of opleiding, maar ook zijn er functies waarbij je zonder ervaring of opleidingsachtergrond zo aan de slag kunt! Voor elk wat wils!

4.       Je krijgt nooit een vaste baan aangeboden

      Bij goed functioneren en een klik van beide kanten word je juist vaak overgenomen! Je bent niet iemand die tijdelijk ingehuurd wordt of alleen maar op oproepbasis aan het werk gaat. Dit hangt af van jouw voorkeuren, sommige mensen vinden dit juist heerlijk. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 

Voordelen

Werken via een uitzendbureau brengt natuurlijk ook een aantal voordelen met zich mee. Hieronder nemen we je mee in de voordelen die wij als uitzendbureau te bieden hebben:

·         Wekelijkse uitbetaling

Je loon ontvang je wekelijks, superhandig! Mocht je dit toch liever maandelijks ontvangen, dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk.

·         Verschillende werkzaamheden

Mocht de ene baan je niet bevallen dan zijn er nog verschillende opties binnen ons uitzendbureau. Misschien werk je liever een half jaar bij een bedrijf en ga je daarna weer ergens anders aan de slag! Ook als je juist ergens lang aan de slag wilt is dit mogelijk. Zo hebben wij voor iedereen iets. Kijk eens tussen onze vacatures of er iets leuks tussenstaat.

·         Hulp bij solliciteren

Wellicht vind je het lastig om te solliciteren, hoe gaat zoiets in zijn werk? Wij helpen je hierbij! Door in een gesprek je voorkeuren aan te geven kunnen wij op zoek gaan naar de perfecte baan voor jou. We doen het samen! Ook kunnen wij je helpen bij het maken van een cv of sollicitatiebrief. Op onze website hebben wij verschillende artikelen om jou persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, neem eens een kijkje!

·         Gemak

       Heb je een hekel aan alle procedures rondom het solliciteren? Dan hebben wij de oplossing. Wij regelen bijna alles voor je, nog net niet alles! Als jij ons van de juiste gegevens voorziet, dan regelen wij de rest! Gemakkelijk he? Waar wacht je nog op?

 

Kortom, werken via een uitzendbureau is helemaal niet gek! Het is zelfs best wel fijn. Kom gezellig eens langs, dan drinken we een goede kop koffie en kletsen we over jouw wensen en behoeften op het gebied van je werk! 

 

 

 

 

 

Direct contact via WhatsApp