Werken-via-Werktijd

direct aan het werk

 

"Direct werken, zonder sollicitatie? Ja, dat klopt! Schrijf je nu in, dan plannen we direct een afspraak voor alle benodigde informatie, een rondleiding en je kunt aan de slag."

Direct aan de slag. Hoe gaat het in z'n werk?

Als je je nu inschrijft, kan je direct (bijvoorbeeld morgen) aan de slag als inpakker bij Holiday Ice in Sint Nicolaasga. Ben jij toe aan iets nieuws in een veelzijdig team en lijkt het je leuk om de allerlekkerste ijsjes in te pakken? Dan is dit je kans!

 

Hoe gaat het in z'n werk?

 1. Schrijf je in om direct (zonder sollicitatiegesprek) aan de slag te gaan bij Holiday Ice.
 2. Kom langs voor alle informatie (we bellen je voor een afspraak).
 3. We plannen je in voor een rondleiding (deze is altijd op dinsdag).
 4. Na de rondleiding stemmen we samen af wanneer je start!

 

Werktijden

Bij Holiday Ice wordt er gewerkt in ploegendiensten. Dit zijn de werktijden:

 • 06:00 tot 14:00 uur
 • 14:00 tot 22:00 uur
 • 22:00 tot 06:00 uur

 

De arbeidsvoorwaarden

 • Er zijn verschillende nationaliteiten aanwezig in de fabriek, omdat het een internationaal bedrijf is.
 • Je zou misschien denken dat je in een winterjas aan het werk gaat, maar ondanks dat je met ijsjes werkt, is het qua temperatuur echt niet koud in de fabriek!  
 • Mocht je wellicht tijd over hebben in je pauze, dan krijg je de kans om een ijsje te proeven.
 • Mocht je het naar je zin hebben en functioneer je goed? Dan zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen!  
 • Je begint met een startsalaris voor een 21-jarige en ouder van €1.950 tot € 2.200,- bruto per maand excl. eventuele toeslagen (avond/nacht).
 • Bovenop je loon krijg je ook nog 8,33% vakantiegeld. De opbouw van vakantiedagen is naar rato.
 • Evt. is reiskostenvergoeding mogelijk á € 0,19 per km.
 • Wekelijkse uitbetaling van je loon.

 

Waar ga je werken?

De werklocatie is Slotweg 17/19 in St. Nicolaasga. Om hier te komen is eigen vervoer noodzakelijk.

 

Over Holiday Ice

Holiday Ice is dé ijsjesmaker van Nederland, ruim 400 miljoen ijsjes op een stokje, in een hoorntje of in een bekertje worden hier jaarlijks geproduceerd. Een kwart van de productie wordt in Nederland geconsumeerd, de andere 75% leveren ze wereldwijd aan ruim twintig landen. Het grootste gedeelte blijft binnen de grenzen van Europa, maar ook in Suriname en Nieuw-Zeeland kan men genieten van het ijsmeesterschap van Holiday Ice.

Bij Holiday Ice maken ze de lekkerste smaken en vinden kwaliteit het allerbelangrijkst. Om een lekker ijsje te maken zijn heel veel goede ingrediënten nodig, en om prettig te werken ook.

Als werkgever onderscheiden zij zich door vooral samen met de medewerkers te kijken hoe zij succesvol kunnen zijn. Welke ingrediënten jij nodig hebt om een leuke dag te hebben op je werk en om te kunnen groeien in je functie. Zij bieden veel opleidingsmogelijkheden en vinden een goede begeleiding op de werkvloer heel belangrijk.

Als je werkt via Werktijd Uitzendburo, dan zorgen wij altijd voor goed betaald werk en dat is bij Holiday Ice niet anders. Daarbij betalen we wekelijks uit, dus elke week geld op je rekening.

 

Werken bij Holiday Ice via Werktijd Uitzendburo

 

Buitengewoon gewoon: dat is waar Werktijd voor staat! Buitengewoon vanwege onze brede kennis en royale aanbod. Gewoon omdat we dat nu eenmaal zijn én zijn gebleven. In onze werkwijze worden wij gedreven door een flinke portie Fryske nuchterheid; hard werken en met beide benen op de grond!  

Wendy is vanuit Werktijd hét aanspreekpunt voor Holiday Ice, dus voor vragen over werken bij Holiday Ice kan je bij haar terecht op het kantoor in Heerenveen. Je kunt haar telefonisch of via de mail bereiken: 0513-654142 of wendy@werktijdbv.nl

Direct contact via WhatsApp