Sales academie

Sales Academie

Toe aan een nieuwe uitdaging?
Volg onze unieke Sales Academie en ga in twee dagen aan het werk als telefonisch verkoper in de ICT (incl. baangarantie).


Door een unieke samenwerking tussen Werktijd Uitzendburo en Luuk Wink is de Sales Academie ontstaan! Door onze krachten en mogelijkheden te bundelen, kunnen we een compleet pakket aanbieden om zo snel mogelijk aan het werk te gaan.

werken-in-sales

Voor wie?

Ben jij zelfverzekerd, sociaal, gevat en resultaatgericht? Zoek je altijd nieuwe mogelijkheden om  je doel te bereiken? Ben jij de echte winnaar die competitief is ingesteld en die het een sport vindt om een ‘nee’ om te buigen naar een ‘ja’. Heb jij een vlotte babbel en wil je leren hoe je jouw overtuigingskracht kan inzetten? Dan zoeken we jou! Je opleidingsniveau? Onbelangrijk, het gaat namelijk om jou!

Hoe lang duurt de Sales Academie en op welke data?

 De training duurt één hele dag en is op:

Donderdag 16 februari van 09.00 tot 17.00 uur.


Wat leer je tijdens de Sales Academie?

Je leert hoe je succesvol kunt zijn in het telefonisch verkopen van diensten en producten. Je leert nog klantvriendelijker te zijn aan de telefoon en je gesprekstechnieken te verbeteren. De training is zeer praktisch opgezet, met oefening en theorie afgewisseld.

De volgende leerdoelen komen aan bod:

  • Klantvriendelijk telefoneren;Wil je werken in de sales
  • Commerciële gespreksvoering;
  • Telefonisch verkopen;
  • Het maken van afspraken;
  • Omgaan met klachten;
  • Omgaan met lastige klanten;
  • Het ontwikkelen en hanteren van telefoonscripts.

 

Coaching on the job

Na de training is het tijd om op je nieuwe werkplek aan de slag te gaan! Ook hier krijg je een inhoudelijke training en coaching door  één van onze ervaren trainers. Hiermee zetten we de laatste puntjes op de ‘i’ zodat je uiteindelijk echt klaar bent om zelfstandig aan het werk te gaan!

 

Kosten

De kosten voor de training zijn geheel GRATIS (neem contact op voor de voorwaarden).

Sterker nog: Als je trainingsdag 1 succesvol afrondt, krijg je de tweede trainingsdag volledig uitbetaald (€ 13,27 per uur). Hoe leuk is dat!

 

Waar bevindt zich de Sales Academie en waar ga je aan de slag?

De Sales Academie is gevestigd in Leeuwarden op het Crystalic Business Park. Hier krijg je alle tips en tricks om een echte salesverkoper te worden!

Het bedrijf waar je aan het werk gaat is ook in Leeuwarden. Je kunt aan de slag voor 21 tot 35 uur per week tijdens kantoortijden, als telefonisch verkoper in de ICT (B2B).

 
Opgeven en/of meer informatie?

Dus wat houdt je tegen om alle kneepjes van het salesvak te leren? Meld je hieronder vrijblijvend aan voor de Sales Academie.

Wil je liever even bellen? Ook dat kan, bel naar 0513-65 41 42 en vraag naar Carla.

 

Direct contact via WhatsApp