Werken-via-Werktijd

Werken via Werktijd

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk. Des te meer reden om ons maximaal in te zetten en voor jou de beste baan te vinden!

Ben je werkloos of zoek je op (korte) termijn een nieuwe baan in Friesland? Ben je je aan het oriënteren en wil je graag weten of wij iets voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten! Bij Werktijd hebben we in allerlei sectoren afwisselende en veelzijdige banen. Hier vind je de meest actuele vacatures op elk gewenst vakgebied.

Je kan je inschrijven op de website of bij één van onze vestigingen. Nadat je je hebt ingeschreven, plannen we een telefonisch gesprek met je in om een volledig beeld te krijgen van jouw wensen en ervaringen. Wij denken graag met je mee en streven naar de beste match tussen vraag en aanbod! Zoek werk maar heb je geen diploma? Geen probleem ook daar hebben wij genoeg mogelijkheden voor!

Zodra je daadwerkelijk gaat werken via Werktijd spreken we alles met je door. Je ontvangt alle noodzakelijke formulieren waaronder je uitzendovereenkomst en alle informatie wat betreft je werkplek en arbeidsvoorwaarden. Wil je weten wat je rechten zijn als je gaat werken via Werktijd? Wij zullen je uitgebreid hierover informeren maar misschien staat het antwoord ook bij FAQ

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Volg ons op social media op Facebook en/of Instagram!

Direct contact via WhatsApp