ik heb geldzorgen..

In de week van 24 mei betalen wij het vakantiegeld uit. Geef je het echt uit aan vakantie of om de eindjes aan elkaar te knopen?  Je hoeft niet alleen voor je schulden te staan, door op tijd hulp te vragen zijn jouw financiën eerder weer gezond! Wist je dat als je voor Werktijd werkt, je gratis ondersteuning kan krijgen van een budgetcoach? 

Je bent niet alleen

Als mijn geld op is, heb ik altijd nog een stukje maand over…

Helaas is dit herkenbaar voor meer mensen dan je wellicht denkt. Je bent niet alleen!

Geldzorgen brengen ook veel stress met zich mee. En dat zorgt er weer voor dat je waarschijnlijk niet lekker in je vel zit en je jouw werk dus niet optimaal kan doen. Het is dus erg belangrijk om goed om te kunnen gaan met geld.

Budgetcoaching

Wellicht kan dit traject je een stapje verder op weg helpen. Dit individuele traject begint standaard met het in kaart brengen van jouw financiële situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, wordt door de budgetcoach een voorstel op maat gedaan voor een eventueel vervolg.

Aanmelden kan door het invullen van onderstaand formulier, Gerda van Werktijd Uitzendburo neemt dan contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met jouw inschrijving om.

Wil je dit liever zonder tussenkomst van je uitzendbureau en blijf je liever 'anoniem'? Stuur dan een email naar info@doorzaam.nl. Een budgetcoach neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Wat we terugkregen van deelnemers aan Budgetcoaching:

Dit is een samenwerkingsverband met:

 

Inschrijfformulier

 

Direct contact via WhatsApp