Hard working welder

Agrarische en Grondverzet

Voel jij je helemaal thuis op een agrarisch terrein? Vind je het heerlijk om je werkdag buiten door te brengen? In deze agrarische sector is de kans groot dat je jouw taken in de buitenlucht uitvoert. 

Werken in de agrarische sector betekent: werken in de land-of tuinbouw, groenvoorziening of grond-, weg- en waterbouw. Als je graag met dieren werkt is een baan in bijvoorbeeld de rund- of pluimveehouderij uitermate geschikt. Werk je graag met planten of bomen? In de tuinbouw hou jij je bezig met het telen van groenten, fruit, bloemen, planten, bomen, bollen of zaden. Geen dag is hetzelfde!

Als je graag wilt werken in de goenverziening, en zorgt dat het gras altijd groener is, kun je als hovenier of tuinman aan de slag. Tussen onze agrarische vacatures staan er ook nog interessante banen tussen in de grond-, weg- en waterbouw. Hierbij kun je aan de slag als bijvoorbeeld kraanmachinist, grondwerker of stratenmaker. Kortom: volop mogelijkheden in de agrarische sector!

Vermeld tijdens je inschrijving duidelijk aan waar jouw voorkeur naar uitgaat, dan kunnen wij hier rekening meehouden bij onze zoektocht naar de baan die precies bij je past!

Terug naar sectoren

Check onze vacatures

Direct contact via WhatsApp