Sales Academie

Toe aan een nieuwe uitdaging?
Volg onze unieke Sales Academie incl. stage en ga binnen een week aan het werk als telefonisch verkoper in de ICT.


Werktijd opent in samenwerking met Luuk Wink de Sales Academie! Door onze krachten en mogelijkheden te bundelen, kunnen we een compleet pakket aanbieden om zo snel mogelijk aan het werk te gaan.

Voor wie?

Ben jij zelfverzekerd, sociaal, gevat en resultaatgericht? Ben jij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om  je doel te bereiken? Ben jij de echte winnaar die competitief is ingesteld en die het een sport vindt om een ‘nee’ om te buigen naar een ‘ja’. Dan zoeken we jou! Je opleidingsniveau? Onbelangrijk!

Hoe lang duurt de Sales Academie?

Wat Wanneer Hoelang
Kick-off nog niet bekend 1 avond (19.30-22.00 uur)
Training nog niet bekend 2 dagen (09.00-17.00 uur)
Training on the job/stage nog niet bekend 3 dagen (09.00-17.00 uur)
Coaching on the job nog niet bekend 1 dag (09.00-17.00 uur)


                              

 

 

Kick-off

Tijdens de kick-off op donderdagavond, wordt alles duidelijk over de training, de voorwaarden en het werk. Deze avond is volledig vrijblijvend. Bij een positief gevoel van beide kanten, ben je welkom op de training. De training neemt een week tijd in beslag. Na het behalen van de training, kun je meteen aan het werk.


Wat leer je tijdens de Sales Academie?

Je leert hoe je succesvol kunt zijn in het telefonisch verkopen van diensten en producten. Je leert nog klantvriendelijker te zijn aan de telefoon en je gesprekstechnieken te verbeteren. De training is zeer praktisch opgezet, met oefening en theorie afgewisseld. Je leert:

  • Klantvriendelijk telefoneren;
  • Commerciële gespreksvoering;
  • Telefonisch verkopen;
  • Het maken van afspraken;
  • Omgaan met klachten;
  • Omgaan met lastige klanten;
  • Het ontwikkelen en hanteren van telefoonscripts.
     

Training on the job

Om het geleerde meteen in de praktijk te brengen ga je stage lopen bij twee verschillende bedrijven. Hierbij is continu een coach aanwezig die zorgt voor directe feedback zodat je nog beter wordt.

 

Coaching on the job

Na de training en de stage wordt het tijd om op je nieuwe werkplek aan het werk te gaan. Na een inhoudelijke training aldaar word je ook hier gecoached door één van onze trainers. Hiermee zetten we de puntjes op de ‘i’ zodat je uiteindelijk klaar bent om zelfstandig aan het werk te gaan.


Contract

Als we allemaal positief zijn over de procedure en het vervolg, dan wordt dit beloond met een contract!

 

Kosten

De kosten voor de Kick-off en de training zijn GRATIS!*

*Als jij via ons minimaal een half jaar voor deze werkgever aan de slag  gaat. Kijk op onze website voor de exacte voorwaarden. Ga je niet aan de slag voor ons dan kost de training € 500,-.

 

Waar bevindt zich de Sales Academie en waar ga je aan de slag?

De Sales Academie is gevestigd in Heerenveen. Het bedrijf waar je aan het werk gaat is de omgeving van Heerenveen. Je kunt aan de slag voor 21 tot 35 uur per week (kantoortijden) als telefonisch verkoper in de ICT (B2B).

 

Opgeven en/of meer informatie?

Meld je vrijblijvend aan voor de Kick-off op (datum volgt). Wil je liever even bellen? Dat kan: 0513 – 654142 en vraag naar Carla.
 

Direct inschrijven

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Schrijf je in