Primeur! Sales Academie in Heerenveen

Sales Academie in Heerenveen

Training, stage, coaching plus een baangarantie binnen één week

Werktijd Uitzendburo en Luuk Wink Training & advies hebben de handen ineen geslagen en hun krachten gebundeld. Samen hebben zij een uniek, compleet en snelle methode ontwikkeld voor iedereen die denkt in kansen en mogelijkheden, maar nog niet beschikt over de specifieke werkervaring.

Deze energieke en resultaatgerichte mensen van wie het glas altijd half vol is, kunnen nu met behulp van een training (in teamverband en op de werkvloer) na slechts één week aan de slag samen met een coach hun vaardigheden verder uitbouwen en verbeteren.

Wat deze nieuwe opzet van Luuk Wink en Werktijd zo uniek maakt, is de praktische wijze van leren door te doen. Alle theorie wordt vrijwel direct in praktijk gebracht, waardoor men de lesstof veel sneller en makkelijker eigen maakt.

Geen kostbare dagen tussen de boeken en eindeloos blokken voor tentamens, maar onmiddellijk in actie met als back-up de support van een coach die het vak als geen ander verstaat.

Binnenkort wordt er in Heerenveen een informatieve, vrijblijvende kick-off meeting georganiseerd. Hier wordt de Sales Academie duidelijk uitgelegd en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Snelle beslissers kunnen zich direct inschrijven.

Bekijk hier het hele programma en/of geef je op!

Liever even contact? Dat kan natuurlijk ook:

· Email: carla@werktijdbv.nl

· Telefonisch: 0513 – 654142 en vraag naar Carla

· Facebook: stuur een PB naar www.facebook.com/werktijdbv

· WhatsApp: stuur een bericht naar 06-10414625