Junior Verkoopmedewerker

1848886 305 x bekeken Heerenveen 40

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie waar je veel verkoopervaring op kunt doen en heb je enige kennis/ervaring in bouwmaterialen? Lees dan zeker even verder!

 

Wat ga je doen?

Met een gezonde dosis enthousiasme en veel initiatief ondersteun jij jouw directe collega’s van de verkoop binnendienst en de verkoop aan de balie. Jij leert de handel in bouwmaterialen goed kennen op deze manier en neemt jouw collega’s steeds meer werk uit handen. Je start met de werkzaamheden in en rondom de verkoop aan de balie.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn: de verkoop aan klanten en hen voorzien van advies en informatie, administratieve werkzaamheden, de correcte uitvoer van verschillende betalingsprocedures. Daarnaast houd je de verkoopbalie netjes en bied je ondersteuning aan je collega’s in het magazijn.

 

Salaris

CAO Hibin is van toepassing.

 

Je opleiding/diploma’s en ervaring?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en enige commerciële stage- en/of werkervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast heb je affiniteit met bouwmaterialen.

Je persoonlijkheid

Je hebt een proactieve en doortastende houding en ben je een echte teamspeler. Ook heb je een praktische instelling (sociaal en communicatief) en ben je natuurlijk een enthousiaste, betrokken en flexibele collega. Af en toe ben je bereidt om in toerbeurt op zaterdagochtend te werken.

Bedrijfsprofiel

Meer weten? Bel Carla (0513 - 65 41 42) op de vestiging in Heerenveen.

Uren 40
Omgeving Heerenveen

Solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

Je CV (Uploadlimiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie
Nog 900 tekens toegestaan.

Alle vacatures op een rij

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Alle vacatures

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de uitzendbranche en van ons ons kantoor?

Klik dan op onderstaande button.

Laatste nieuws