Junior Transportplanner

1837486 327 x bekeken Heerenveen 40

Omschrijving

Dit Friese transportbedrijf groeit! Wil jij meegroeien met dit bedrijf als Junior Transportplanner en ben je klaar voor een baan met verantwoordelijkheid? Dan is dit de baan voor jou!

 

 

Wat ga je doen?

Als junior transport planner assisteer je in eerste instantie de senior transport planners bij het inplannen van transportopdrachten. Dit kan zijn door het verrichten van administratieve werkzaamheden, maar ook door extra informatie op te vragen bij onze klanten, het instrueren van onze koeriers en subcontractors. Ondertussen leiden we je op, zodat je na verloop van tijd zelfstandig taken kunt uitvoeren.

Je werkt nauw samen met de overige transport planners. Het is jouw taak om de toezeggingen die wij doen aan onze klanten waar te maken doormiddel van passend advies geven en orders uitvoeren. Daarnaast controleer je de uitvoering van orders en informeer je onze klanten bij onregelmatigheden die effect hebben op de uitlevering. Ook heb je voortdurend contact met onze vervoerders. Je onderhandelt over tarieven, geeft ze rit-instructies, beantwoordt hun vragen en speelt in op vertragingen en andere knelpunten onderweg. Samen met de senior transport planners zorg je voor een efficiente planning van opdrachten.

 

 

Hoe is het om daar te werken?

Onze relatie rijdt voornamelijk op containervervoer in de Benelux, Noord Frankrijk en Duitsland. De planners zorgen er gezamenlijk voor dat geen vrachtwagen leeg terugkeert. Doordat het bedrijf al jarenlang bestaat, zijn er veel langdurige relaties opgebouwd. Je hebt dus vaak contact met dezelfde relaties.

Deze loyaliteit is ook terug te zien op de werkvloer. Er heerst er een informele en hechte sfeer. Je kunt als Junior Transportplanner rekenen op goede begeleiding van de ervaren planners en andere directe collega’s.

 

 

Salaris

De arbeidsvoorwaarden van deze werkgever zijn marktconform. Vanuit jouw startersfunctie zijn er mogelijkheden om door te groeien.

 

 

Je opleiding/diploma’s en ervaring?

- Werk- en denkniveau MBO of HBO in logistieke richting

- Ervaring in de transport of logistiek (dit mag ook stage zijn)

 

Je persoonlijkheid

- In verband met de buitenlandse klanten spreek je zowel Nederlands als Engels. De Duitse of Franse taal is een pre

- Je bent een kei in prioriteiten stellen en houdt het hoofd koel in stressvolle situaties

- Je bent een echte teamplayer en denkt in oplossingen

Bedrijfsprofiel

Wil je meer weten over deze functie? Bel met onze vestiging in Buitenpost op nummer 0511540385 of reageer op deze vacature!

Uren 40
Omgeving Heerenveen

Solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

Je CV (Uploadlimiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie
Nog 900 tekens toegestaan.

Alle vacatures op een rij

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Alle vacatures

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de uitzendbranche en van ons ons kantoor?

Klik dan op onderstaande button.

Laatste nieuws