Betonboorder (ervaren of leerling)

1638147 1866 x bekeken Surhuisterveen 40

Omschrijving

Lijkt het jou mooi om specialistisch en afwisselend werk te doen voor timmermannen, loodgieters en CV monteurs? Al eens aan betonboorder gedacht?

 

Wat ga je doen?

Je boort met diamantgereedschap gaten in verschillende steenachtige materialen en beton, zaagt in wanden, maakt sleuven en plaatst ankers. Ook sloopwerk behoort tot de werkzaamheden. Je werkt veel voor aannemers maar ook voor installatiebedrijven en voor particulieren.

 

 

Hoe is het om daar te werken?

Als betonboorder kom je steeds op verschillende projecten. Op grote projecten werk je soms samen met één of meer collega’s, maar je bent ook veel zelfstandig op pad. Telefonisch houd je dan contact over de voortgang en eventuele bijzonderheden.

 

 

Salaris

Het bedrijf biedt een goed salaris, en mogelijkheden om op termijn een vaste aanstelling te krijgen.

 

 

Je opleiding/diploma’s en ervaring?

Omdat je veel zelfstandig werkt, is technisch inzicht en ervaring in de bouw vereist. Ervaring als betonboorder is een pré, maar ook zonder specifieke ervaring in het boren van beton kun je reageren.
Je werkt op wisselende locaties, een B rijbewijs is vereist. Het E achter B rijbewijs is mooi meegenomen, maar ook op termijn via Werktijd te behalen.
Wij vinden het belangrijk dat jij jouw werkzaamheden op een veilige manier uitvoert. Heb je nog geen VCA certificaat? Dan zorgen wij dat je dit zo snel mogelijk haalt!
Omdat voor dit werk veel kracht nodig is moet je fysiek sterk in orde zijn.

 

Je persoonlijkheid

Omdat je veelal alleen op pad bent, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Bedrijfsprofiel

Meer weten? Bel onze vestiging in Buitenpost (0511540385).

Uren 40
Omgeving Surhuisterveen

Solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

Je CV (Uploadlimiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie
Nog 900 tekens toegestaan.

Alle vacatures op een rij

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Alle vacatures

Corona Update

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Laatste nieuws