Medewerker Beton

1730431 1721 x bekeken Heerenveen 40

Omschrijving

Ben jij gedreven, een echte aanpakker en heb je affiniteit met de bouw en-of betonsector? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Jouw taak is om, volgens de geldende instructies en voorschriften, diverse werkzaamheden te verrichten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit ijzervlechten, het plaatsen van inbouwvoorzieningen, het storten van beton, het ontkisten van de elementen en het schoonmaken van de mallen.
Je hebt of gaat kennis en kunde opbouwen in de betonindustrie, waarbij je mogelijkheid krijgt om, voor zover je dat nog niet bent, je te ontwikkelen tot een allround productiemedewerker op het gebied van beton.
 

 

Hoe is het om daar te werken?

Smart Structures is leverancier van prefab betonelementen voor het bouwen van huizen en appartementen. Naast de locatie in Heerenveen is er ook een productielocatie in Gorredijk. Het is één van de productiebedrijven binnen de Van Wijnen Groep. Je werkt in de bouwsector, maar wel op een vaste locatie. Het voordeel hiervan is dat je niet uren hoeft te reizen naar jouw werklocatie en vaste werktijden hebt!
 

 

Salaris

Salarisindictatie: tussen de 12 en 14 euro bruto per uur (afhankelijk van ervaring), adv vergoeding, 0,19 euro per km reiskostenvergoeding.

Wij bieden een fulltime baan voor langere tijd.
Overname door het bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Je opleiding/diploma’s en ervaring?

Bouwtekeningen kunnen lezen is een pre, geen vereiste.

 

Bedrijfsprofiel

Meer weten? Bel Sjoukje op (06 – 39 26 62 89) op de vestiging Bouw en Techniek Sneek.

Uren 40
Omgeving Heerenveen

Solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

Je CV (Uploadlimiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie
Nog 900 tekens toegestaan.

Alle vacatures op een rij

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Alle vacatures

Corona Update

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Laatste nieuws