Schoonmaker Kantoren Grou

1824637 354 x bekeken Grou 10

Omschrijving

Vind jij het heerlijk om in een mooi tempo door een gebruikt bedrijfspand te gaan, om hem vervolgens blinkend schoon achter te laten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Je gaat alleen of met een aantal collega’s naar een bedrijfspand. Hier ga je de voor jou aangewezen ruimtes bij langs (kantoren, sanitair en de kantine), zodat de medewerkers van dat bedrijf weer in een fris en net kantoor aan het werk kunnen. Uiteraard word je eerst ingewerkt, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.

 

Werkdag: Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Werktijden: van 06.30 tot 07:45 uur.

 

Salaris

De CAO Schoonmaak wordt gehanteerd.

 

Je opleiding/diploma’s en ervaring?

Er staan vaste uren voor het schoonmaken van een pand. Het is dan ook belangrijk dat je gemotiveerd bent en goed kunt doorwerken, ervaring in de schoonmaak is hierdoor een vereiste.

Je persoonlijkheid

Het komt wel eens voor dat er nog medewerkers in het gebouw zijn. Wij vinden het belangrijk dat zij keurig te woord worden gestaan en er met hun mee wordt gedacht als dat nodig is.

Bedrijfsprofiel

Meer weten? Bel Gerda (0513 - 65 41 42) op de vestiging in Heerenveen.

Uren 10
Omgeving Grou

Solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

Je CV (Uploadlimiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie
Nog 900 tekens toegestaan.

Alle vacatures op een rij

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Alle vacatures

Corona Update

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Laatste nieuws