Aanpakkers zonder hoogtevrees gezocht!

1745974 308 x bekeken Harkema 40

Omschrijving

Werk jij graag op hoogtes waarbij geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij een leuke functie voor jou!

 

Wat ga je doen?

Wij hebben diverse vacatures waarbij je op hoogte werkt. Het gaat om werk in de bouw en montage, zoals dakpannenlegger en monteur kunststof of aluminium kozijnen. In alle functies reis je samen met collegas dagelijks naar een project. Vervolgens leg je materialen klaar of bevestigd deze. Je werkt meestal in de frisse buitenlucht.

 

 

Hoe is het om daar te werken?

Je bent vaak met dezelfde collegas op pad, waardoor jullie weten wat je aan elkaar hebt. Er zijn ook projecten voor korte duur waar men een handlanger zoekt, dit is ideaal als je tijdelijk beschikbaar bent en graag geld wilt verdienen. Hiernaast zijn er ook bedrijven voor langere tijd waar je in de praktijk een vak kunt leren en voor langere tijd kunt werken. We bespreken graag met je welke vacature en welk bedrijf het beste bij jouw wensen en mogelijkheden past. 

 

 

Salaris

Het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring.

 

 

Je opleiding/diploma’s en ervaring?

Als je ervaring hebt in de montage van beplating dan kun je meteen als volwaardig monteur aan het werk. Heb je deze ervaring nog niet, maar wil je dit graag leren? Dan kun je mee als handlanger.
Binnen het bedrijf is veiligheid erg belangrijk. Een VCA-certificaat is dan ook een pre. Mocht je dit nog niet hebben dan kun je dit via ons behalen.
Indien je rijbewijs B of BE hebt is dit een voordeel.

 

Je persoonlijkheid

Omdat je regelmatig op hoogte werkt is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt. Omdat je soms op projecten verder weg werkt, vertrek je regelmatig vroeg in de ochtend. Voor jouw collegas wel zo prettig dat jij je niet vaak verslaapt! Het tillen van elementen kan best zwaar zijn, het is dan ook belangrijk dat jij fysiek fit bent.

Bedrijfsprofiel

Meer weten? Bel onze vestiging in Buitenpost (0511540385).

Uren 40
Omgeving Harkema

Solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

Je CV (Uploadlimiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie
Nog 900 tekens toegestaan.

Alle vacatures op een rij

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Alle vacatures

Corona Update

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Laatste nieuws