Schoonmaker fabriek Sint Nicolaasga

1814549 277 x bekeken Sint Nicolaasga 5

Omschrijving

Vind jij het heerlijk om in een mooi tempo door een fabriek te gaan, om hem vervolgens blinkend schoon achter te laten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Wat ga je doen?

Je gaat alleen of met een aantal collega’s naar een fabriek. Hier ga je de voor jou aangewezen ruimtes bij langs, zodat het personeel weer in een schone, frisse fabriek terecht kan. Uiteraard word je eerst ingewerkt, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.

 

Het gaat om zaterdag en zondag van 09:00-11.30 uur.

 

Hoe is het om daar te werken?

Er worden regelmatig trainingen aangeboden om je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Een goede gezondheid hebben en houden is natuurlijk van groot belang! Daarom is er een fysiotherapeut ‘in house’ en is er wekelijks vers fruit aanwezig.

 

 

Salaris

De CAO Schoonmaak wordt gehanteerd. Het startsalaris is €11,05 (Heb je ervaring? Dan kan dit hoger zijn). In het weekend wordt er 150% uitbetaald.

 

Je persoonlijkheid

Er staan vaste uren voor het schoonmaken van een pand. Het is dan ook belangrijk dat je gemotiveerd bent en goed kunt doorwerken.

Geen dag is hetzelfde als interieurverzorger, er wijzigt nog wel eens wat in uren en werkzaamheden. Het is dus van belang dat je hierin flexibel bent.

Het komt wel eens voor dat er nog medewerkers in het gebouw zijn. Wij vinden het belangrijk dat zij keurig te woord worden gestaan en er met hun mee wordt gedacht als dat nodig is. Goede contactuele vaardigheden hierdoor noodzakelijk.

Bedrijfsprofiel

Meer weten? Bel Gerda (0513 - 65 41 42) op de vestiging in Heerenveen.

Uren 5
Omgeving Sint Nicolaasga

Solliciteer nu!

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

Je CV (Uploadlimiet : 2Mb)

Bladeren
Motivatie
Nog 900 tekens toegestaan.

Alle vacatures op een rij

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Alle vacatures

Corona Update

Gemiddeld besteden we 80.000 uren in ons leven aan werk. Dan is het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je gelukkig voelt in je werk.

Laatste nieuws