Nieuws item

Werktijd bestaat 20 jaar!

20 jaar Werktijd Uitzendburo, ondernemers Wiep en Geke in het zonnetje gezet met DJ

Oorspronkelijk begonnen Geke en Wiep hun bedrijf in Buitenpost. Dit liep al snel erg goed en werd succesvol uitgebreid met een vestiging in Heerenveen. In 2015 werd Werktijd uitgebreid met een eigen vestiging voor de Zorg, Werktijdzorg.

Nog steeds zaten de ondernemers Geke en Wiep niet stil. In 2017 werd er een vestiging in Wolvega geopend en in 2020 Werktijd Bouw & Techniek in Sneek.

Werktijd telt nu 5 kantoren en ook het medewerkersbestand is meegegroeid tot boven de 20 medewerkers. Ondanks de succesvolle groei blijft het persoonlijke en waardering voor de medewerkers enorm van kracht.

Er is altijd plek voor het opleiden van stagiaires en bij verjaardagen, jubilea, sinterklaas en kerst worden de medewerkers bedolven onder de aandacht en cadeaus.

Kortom, hoog tijd voor het personeel van Werktijd om Geke en Wiep maandag bij wijze van verassing in het zonnetje te zetten! Dit moest wat creatiever wegens de Corona maatregelen, maar een feestje is er gekomen.

Nadat Geke en Wiep beide een prachtig cadeau in ontvangst hadden genomen (mozaïek schilderijen met foto’s van de aflopen 20 jaar ) kwam er rond drie uur een speciale DJ feest-limousine voor rijden bij Werktijd. Er werd een klein feestje van twintig minuten gehouden op het pleintje voor het uitzendbureau aan Het Meer. Uiteraard op veilige afstand en met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

Namens al het personeel, gefeliciteerd Geke en Wiep met dit jubileum en op naar de volgende 20 jaar!

 

 

Direct contact via WhatsApp